A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
donderdag 2 februari 2012

Tip


Voor degenen die enthousiast zijn over onderstaande wintermarkt van Jokkmokk nog even het volgende. Na de publicatie van mijn vorige bericht is de website van Jokkmokks vintermarknad bijgewerkt. Op de homepage staat een filmpje van tweeëneenhalve minuut die een prachtige impressie geeft van de sfeer op de markt. Echt even kijken, 't is de moeite waard!!!
p.s. Morgen gaan we nog een keer naar het noorden.

4 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er gezellig, en vooral kleurig uit!!
  groet, Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en wat een prachtige muziek!
  gr
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je Gonny voor het mooie verslag. Ik zou er zo een dagje heen willen, maar moet het toch maar met dit leuke filmpje doen. Op de Duitse tv komt Jokkmokk ook nog wel eens voorbij.
  Kram
  ps het sneeuwt hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Bea en
  @Marijke
  Ja, ik geniet ook zo van die kleuren. Als je de foto's hieronder bekijkt ook, ze fleuren gewoon je blog op en je humeur :-)
  En dan de muziek. Ik ben ook weg van zulke muziek. Het grappige is dat ik wel 20 jaar geleden een cd kocht van Mari Boine, niet wetend dat het een Sami vrouw is. Daar kwam ik vorig jaar pas achter. Als je mooie muziek wilt zoals op het filmpje, waarvan ik helaas niet weet wie dat is, kan ik de cd Mattarahku Askai van Ulla Pirttijärvi van harte aanbevelen.

  BeantwoordenVerwijderen