A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
zondag 27 februari 2011

Naar de bergen.........

...............dat zegt men hier als men naar Borgafjäll gaat, 120 km van Hoting. Afgelopen zomer waren we ook in Borgafjäll. Het was erg zonnig en mild vandaag en Peter opperde om naar de bergen te gaan. Nou, daar had ik wel zin in, ja natuurlijk!!! We besloten binnendoor te gaan over Norråker en niet over Dorotea. Na Norråker wordt het een grindweg, maar deze was veel beter te berijden dan de geasfalteerde wegen. Hij reed echt perfect. Dus terug ook niet over Dorotea, maar dezelfde relaxte weg terug. Tot Norråker schitterend zonnig weer, daarna werd het erg wisselend, zonnig en een soort van mistig. Het is aan de foto's te zien die in volgorde van het rijden staan, dus ze staan op tijd. Ik heb er maar weer veel geschoten, omdat ik nogal eens berichtjes krijg dat jullie genieten van de foto's van de uitstapjes, dus bij deze dan weer.......klik klik, groot zijn ze mooier!

7 opmerkingen:

 1. Hallo Gonny en Peter
  Wat een mooie plaatjes!!!!!
  groetjes,
  Bea en Frans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gon,

  Het is weer een pracht route die jullie hebben gereden. jeetje wat zal dat weer genieten zijn geweest.
  Ik ben net met me logee Diesel die herder naar buiten geweest maar hier is geen moer aan harde wind en regen ik steeg zo wat op met me paraplu.
  Nog een prettige zondag.

  Liefs Suzan x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Suzan, krijg je me toch werkelijk aan het schaterlachen. Ik zie je nu toch echt opstijgen met je papaplu, arme Diesel!
  Het is hier fantastisch weer en het blijft voorlopig zacht............

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik die prachtige foto's zie wil ik toch ook eens in de winter naar Zweden, zie alleen erg op tegen sneeuw onderweg.
  Dus bedankt voor de mooie foto's, zo heb ik er toch even van kunnen genieten.
  Kram Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Willy, Moet je toch echt een keer doen Willy!!! Echt zo mooi en dus de moeite waard. Het enige dat je nodig hebt zijn goede banden onder je auto. Je kunt dan natuurlijk ook vliegen en een Zweedse auto met spijkerbanden huren. Je zult er geen spijt van hebben als Zwedenfan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben het volkomen met Gonny eens, kom in de winter Willy! Het is echt prachtig hier en de kou valt ook wel mee hoor. Het ergste is alweer geweest toch Gonny?
  Mooie foto's heb je weer gemaakt. Natje xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier nog een zweedsewinterliefhebster! Gewoon een keer doen Willy, het is een ongeëvenaarde ervaring. Ik heb nu al weer heimwee met al die regen, wind en grauwigheid hier in Nederland.
  Mooie foto's Gon! Dik genieten.

  BeantwoordenVerwijderen