A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
donderdag 5 april 2012

Pasen en talent


En dan is het alweer bijna Pasen. De afgelopen week veel in de auto gezeten, zoveel dat we geen snelweg meer kunnen zien, nou ja, even niet. Ook naar mijn moeder geweest, fragiel maar goed geluimd. Enorm fijn om haar te zien natuurlijk! Daar komen we voor! Nu hebben we even een paar dagen om een beetje uit te rusten. In bloggenland wordt het ook al rustiger. Mensen maken plannen voor het weekend, voor familiebezoek of erop uit, met caravan of naar vakantiehuisje, of... er is zoveel mogelijk. Ik wil iedereen een heel mooie Pasen wensen en kom op tweede paasdag of kort daarna met een volgend logje. Ik heb er wel weer een paar in gedachten, bijvoorbeeld De groentemanDe meisjes  en Bijzondere anjer.

Ik wil nog even een filmpje laten zien. Ik weet, het is cliché om te zeggen dat je iemand niet mag beoordelen op zijn of haar uiterlijk, dat de binnenkant het belangrijkste is. Natuurlijk is dat ook zo. Dit is een filmpje over een talentenjacht, misschien bij sommigen van jullie wel bekend, 'Britains got talent'. Ik was onder de indruk...

Nogmaals een heel mooi paasweekend!

4 opmerkingen:

 1. Dat zien er lekkere paas eitjes uit. Maar inderdaad nog even wachten. Wil langs deze ook aan iedereen een Vrolijk Pasen wensen. Hopelijk is het weer een beetje van de partij op dit verlengde weekend en dat iedereen ervan kan genieten.

  Een goed idee dat jullie nu even rust nemen na het kilometer vreten, uit ervaring weet ik dat het in je hoofd gaat zitten.

  Ik denk dat iedereen uitkijkt naar je volgende blogje. Maar geniet nu maar even van de rust.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej gonny och peter.
  Jag ska jobba idag och på söndag och måndag. Men i mellan det ska jag njuta av min besök och familj.
  Dus dat komt helemaal goed. Fijn om te horen dat het goed gaat met je moeder en wens jullie fijne paasdagen vanuit Sverige.
  Liefs Natje en Paul. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej Gonny,

  Mooi dat moeders goed geluimd is. Fijne paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met een mooie påskbjörk als header!! Wij hebben hier een witte pasen, 5 centimeter zaterdagochtend.... Het dooit maar langzaam weg, want 's nachts vriest het en overdag klimt de temperatuur met moeite naar de 4 graden...... Har det så bra met je moedertje, knuffel haar maar lekker!

  BeantwoordenVerwijderen