A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
woensdag 6 juli 2011

Waar is ze nu?Als we 's morgens wakker worden, mag Rushy altijd even de tuin in voor de eerste plas. Ze kan dan de slaapkamerdeur uit en via de altan de tuin in. Ze komt altijd gelijk weer terug, je weet maar nooit of er iets gegeten wordt n.l. Het was alweer zulk mooi weer, dat ik de deur open liet en we dronken een lekker bakkie koffie op de rand van het bed. Hé, waar is ze nu, ze is niet teruggekomen! Ligt ze heerlijk bovenaan de trap te zonnen!Tja, zulk mooi weer, dan blijf je toch niet in huis zitten?!!

En omdat het alsmaar zulk mooi weer is, zijn we amper binnen. En omdat we amper binnen zijn, zit ik ook niet veel achter de computer. Toch even dit berichtje en ik kom eerdaags met meer verhaal. Morgen naar Östersund, naar een paar grote winkels en naar een tuincentrum. Daarna naar Yvonne, die heeft vakantie en is hun huis aan het schilderen. Ze vindt het leuk dat we langskomen; "Dan moet ik tenminste pauzeren!" Ik herken het, als maar doorgaan en amper gaan zitten. Dat heb ik zelf ook als ik aan een klus begonnen ben.
Tot gauw...... 

Ze zijn er weer, de wilgenroosjes!


4 opmerkingen:

 1. Hej Gonny, geniet van het mooie weer, de trip naar Östersund en bezoek aan Yvonne. Leuke foto's en prachtige bloemen.
  Kram Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd weer even genieten als ik je blog bekijk en lees. Heerlijke foto's weer Gon!
  Tot over een paar weekjes. We kijken er allebei erg naar uit! Liefs Ron en Ir x x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die oren van haar op de laatste foto hihi. En lekker geshopt in de rea? :-) Ik ben de ramen aan het schilderen. Eerst alle oude zooi verwijderen, er zat nml ook beits op de kozijnen. Niet te geloven. Maar komt goed. Natje xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook wel op dat plekje blijven liggen in het zonnetje :)

  BeantwoordenVerwijderen