A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
maandag 18 juli 2011

Goud?

 
Zondag 17 juli, 's avond half twaalf.
De E45  ca. 2,5 km ten noorden van Hoting.
Zou er soms een pot met goud in het noorden staan?
klikklik en zie hem groot
De foto's zijn in dezelfde minuut genomen, alleen is deze gezoomd,
waardoor alle bewolking "op een dot" komt te zitten en het veel
donkerder lijkt. Maar die pot met goud, daar gaat het om!
Meer foto's van dit tijdstip op ZoominGon, klikklik in de rechter kolom!
Echt de moeite waard.
Gisteren kwamen Janny en Roelie aan. Ze hebben bij ons gegeten en het was erg gezellig. Toen ik bovenstaande foto's maakte, sliepen ze al in de gastenstuga en hadden geen idee van die pot met goud daar in het noorden. Het trekt mij ook enorm aan om naar het noorden te gaan, niet om die pot met goud, maar om die prachtige natuur te aanschouwen daar.
Vandaag hadden we, na een maand schitterend weer, een hele dag regen, regen, regen. Niet leuk dus voor Janny en Roelie om te blijven, je kunt eigenlijk niets buiten de deur doen. Dus hebben ze er voor gekozen zuidwaarts te rijden, dat is dan het beste wat je kunt doen op zo'n dag. Dan kunnen ze nog van mooie dingen genieten als het morgen weer mooi weer is en zijn ze alvast weer een stuk opgeschoten richting Nederland. Misschien zijn ze dan al nabij Falun, waar ze het Carl Larsson museum in Sundborn willen gaan bezoeken. Veel plezier en een goede reis verder meiden! Het was heel leuk dat jullie hier waren.

6 opmerkingen:

 1. Het moet bijna zeer doen aan de ogen als je zo'n pot met goud ziet staan in de verte.
  Jammer dat het nu net slecht weer is bij jullie en de logees al weer verder reizen, maar het Carl Larssonhuis mogen ze natuurlijk ook niet missen.
  Fijne week, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schiterrende foto,s Gonny kan zo de sfeer weer voor me halen heerlijk gr hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Willy, tja, heb je een maand het mooiste weer van de wereld, krijg je bezoek en dan regent het de heeeeeeeeeeeeele dag! Jammer hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Gon, wat een prachtige foto's allemaal. Zou wel een heel grote pot met goud zijn, zoveel gloed! Prachtig. We genieten zo met je mee. Ik kijk iedere dag uit naar meer foto's. Geniet maar lekker daar! Veel liefs van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ken het gevoel van de goudpot. Je moet er staan om dit gevoel te begrijpen. The brightness, tickling my body, sending me signals. Reaching into my brain.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Gonny, nog een week en dan mag ik hopelijk ook genieten van zo'n mooie lucht. We eten altijd bij viscentrum T Wad. Echt geweldige verse vis. We blijven de eerste week dus thuis, even bijslapen en de kinderen ook wat rust geven. Ik zal dan niet meer online zijn voor 5 weken. Echte rust dus. Groeten Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen