Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

maandag 27 april 2015

Koningsdag met give away

Het is voor het eerst in m'n leven dat ik niet in Nederland ben tijdens de viering van de verjaardag van ons staatshoofd. 
Eerst Koningin Juliana, daarna Koningin Beatrix en nu dan Koning Willem-Alexander. 
Dat voelt best een beetje vreemd. Geen rechtstreekse uitzending kijken op tv, al deed ik dat lang niet altijd, geen bezoek aan een vrijmarkt, geen oranje gevoel. 

Ik dacht dat jullie daar misschien verandering in kunnen brengen.
Om jullie een beetje te stimuleren bedacht ik de volgende give away...

Ten eerste, wat geef ik weg:

Een heel mooi cadeautje en typisch Zweeds.
Een kalender voor 2016 van Erkers Marie Persson, een Zweedse kunstenares geboren in 1954 in Stockholm. Ze woont tegenwoordig in Åkero, Leksand. Ze illustreert elk jaar de Zweden almanak (kalender) met nationale romantische ontwerpen van Zweden.  Maar dan 2016 hé! Deze als voorbeeld.De kalender is in A-4 formaat en de waarde is omgerekend zo'n tien euro. Als het jaar 2016 om is heb je twaalf prachtige plaatjes om bijvoorbeeld in te lijsten. Wanneer de kalender wordt uitgegeven weet ik nog niet, maar dat houd ik in de gaten en zodra hij uitgegeven wordt bestel ik hem.

Wat moet je ervoor doen:
Een afbeelding sturen per e-mail naar gonnetje2@gmail.com met een korte toelichting, dat is het belangrijkst. Je mag ook hieronder een reactie geven, maar dat hoeft niet.
Dat is alles.

Het is de bedoeling dat al jullie afbeeldingen mij het oranje gevoel gaan geven. Het leukst is een afbeelding van vandaag, gemaakt op een vrijmarkt, bij festiviteiten, van versiering, maar het mag ook zijn van dingen die je in huis hebt en die met oranje te maken hebben. Laat je fantasie maar gaan.

Ik hoop op heel veel foto's en maak zondag 3 mei de winnaar van de kalender bekend. Inzenden kan tot zondagmiddag 13.00 uur.


Veel succes en een gezellige Koningsdag.

Gon

De foto's druppelen nu binnen... leuk!
Nu jij nog!