A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
vrijdag 21 januari 2011

Nog CD's uitpakken

Het bevroren meer bij het dorp hier met sneeuwscooter-
sporen om een uur of half vier

Het supermarktje in Svanabyn vandaag. De spullen van afgelopen zomer (gieter, harken, schoppen) hangen gewoon nog buiten. Dat kan hier dus gewoon. Niemand haalt het schijnbaar in z'n hoofd daar iets van te stelen.
Nou, de verhuiswagen kwam hier bijna een jaar geleden en ik moest nog steeds een stuk of 6 of 7 dozen uitpakken. Vaak denk je na een verhuizing dat je het net zo goed ingepakt kunt laten omdat je het eigenlijk niet mist. Maar hiervan miste ik toch echt best veel dingen. Maar het meeste miste ik toch wel mijn cd's! Wat heerlijk dat ik ze weer heb, en ik kon er eigenlijk best makkelijk bij. Had ik veel eerder moeten doen, want de 10 cd's die hier wel lagen begonnen me danig te vervelen. Ik heb ze weer allemaal op alfabet gezet, wel zo handig vind ik altijd. Ik wist niet welke ik nu het eerst op zou zetten. Weer mijn cd's van Van Morrison, Pink Floyd, U2, Lyle Lovett, Sting, Travis, Radiohead, Eels, Bob Dylan, John Mayall, en nog zooooooveel andere goede artiesten waar ik even niet aan denk. Maar ik houd ook van klassieke muziek op z'n tijd, bijv. altijd op zondagmorgen. Maar het meeste toch wel van rock ballads, sfeermuziekje is ook wel leuk op z'n tijd.
Oh ja, vergeet ik nog te zeggen wat die koeien hier rechts boven doen. Ik koop al jaren en jaren, ik denk al wel 20 jaar, een kalender van "Lang" (Amerikaans). Ik heb al diverse soorten gekocht maar kom toch altijd weer terug bij "Cows". De laatste jaren koop ik geen andere meer dan cows.
Het zijn prachtige kalenders. Deze plaat is dus van de maand januari. Hij is zo groot dat hij eigenlijk niet helemaal op de scanner past. Dus de plaat mist wat van de randen. Iedere maand zal ik hier de "Cows"-plaat van die maand zetten.
Zo, en dan ga nu in bad (i.p.v. douche) met lekker badzout er in en zo. Ik weet zeker dat ik erna zal denken: "Dat moet je toch eens vaker doen Gon!" .................

4 opmerkingen:

 1. Aaahhh die koeien...gaaf! Gebruik je ook de prenten van de oude kalenders om in wissellijsten te doen? Ik koop al jaren de kalender van Erkers Marie Persson en ik kan een tentoonstelling inrichten met alle bewaarde prenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die koeien kijken me elke keer al aan, leuk dat ik nu weet waar ze van zijn.
  Veel plezier met je teruggevonden cd's.
  Fijn weekend, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,
  Bij toeval hier terecht gekomen,
  Ben net terug van Borgafjall.
  Via zweeds vrienden daar terecht gekomen.
  Er lag meer als een meter sneeuw en temperaturen van min 24 meegemaakt.
  Overdonderd door de schoonheid .
  Dit zal nog lang in mijn geheugen gegrift staan.
  Via jou foto's zie ik hoe het er in de zomer uitziet....Ook bijzonder mooi.
  Met Groet,
  Ron

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke reactie op dit bericht van 29 augustus 2010!

  BeantwoordenVerwijderen