A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
maandag 17 januari 2011

De grenen kast werd wit


Deze kast had de vorige eigenaar laten staan in de keuken/eetkamer. Bovenin zaten ook nog 2 deurtjes, alleen de middelste 2 vakjes (boven elkaar) waren open. Het waren deurtjes met glas en viervaksverdeling. Ik haalde de deurtjes en laden eruit, omdat dat makkelijker en netter schildert. Toen die deurtjes van de bovenkant er uit waren vond ik dat leuker. Scheelt nog werk ook. Drie keer moest hij voor het (nagenoeg) dekte. Nieuwe knopjes gehaald in het dorp. Leuke oude spulletjes erin en ik ben erg tevreden. Peet vond het van te voren niet zo'n geweldig idee, maar vindt het nu ook veel mooier.

4 opmerkingen:

 1. mooi is ie geworden, en leuk met je oude spulletjes erin! heel andere kast zo he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Gon, wat gaaf!!!! Je spulletjes komen er heel mooi in uit zo. Ik breng een vergelijkbaar model kast (oudere Ikeavariant) vanuit Nederland mee voor in mijn keuken in Zweden. Ik heb een pot met krijtwas klaar staan om de kast te "whitewashen" ik heb op de glasplaatjes een soort folielaag aangebracht waardoor de ruitjes er uitzien als "ouderwets geëtst glas" Bij mij gaan gewoon servies en keukenspullen erin ;_)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuk geworden, echt Zweeds! Zo zie je maar, zelf ben ik ook voor het 2e leven van spullen en gek op kringloop (loppis). Maar dat wist je al. Liefs van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal mee eens, leuke kast. Kan je geen nieuwe voor kopen! En de lamp waar je het over had, is die al klaar? Ben benieuwd.
  Groetjes Annelies

  BeantwoordenVerwijderen