A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
maandag 20 augustus 2012

De verlaten boerderij

Ik heb er ook boerenwormkruid geplukt!

Het speelde al een heel tijdje dat ik zo graag eens wilde zoeken naar de verlaten boerderij niet ver van hier, ergens in 'the middle of nowhere'. Op 12 augustus ging ik op pad.
Het was niet zo heel moeilijk hem te vinden. Ik maakte er foto's. Ze zijn niet van hoge kwaliteit, want ik had alleen mijn kleine oude camera mee. Maar het gaat meer om de sfeer, dan om de kwaliteit. Alle foto's staan HIER.

6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig mooi verhaal. Héél avontuurlijk verteld. Wat stoer om zo helemaal op je ééntje op pad te gaan. Of hielt Rushy een oogje in het zeil?
  Heb werkelijk genoten van dit blogje. Ook leuk dat je binnen kon kijken. Dat boerenwormkruid schijnt ook goed te zijn tegen de insecten, vlooien, muizen, vliegen, mieren, ze hebben er allemaal de pest aan. Wel opletten hoor, want de oliën zijn giftig. Geniet nog van jullie noordelijke avonturen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Och meid, wat nostalgisch! Alles staat er nog gewoon, weet je wat er gebeurd is met de bewoner(s)? En watis denatuur bij jullieprachtig! Bij ons is het mooi, maar bij jullie is hettoch nog een slag woester.......

   Verwijderen
  2. Ik ga er wel achter komen wat er gebeurd is met de bewoner(s). Als ik het weet, wordt dit vervolgd...

   Verwijderen
 2. Wat bijzonder Gon. Ja, je vraagt je af wat er gebeurd is, omdat het er nog zo bij staat. Mooie blommetjes heb je geplukt! Ik wil ook wel zo'n bosje.
  Liefs van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie de broek past trekke hem aan.

  Hier kun je een boek over schrijven. Ben heel benieuwd. Prachtige foto's.
  groet Arnoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi verhaal. Ben benieuwd of je er achter komt wie er gewoond heeft en hoe het nu gaat met de bewoner(s). En natuurlijk mooie bloemen haha. Gea heeft zelf ook nog een bos geplukt. Ze stinken wel als ze net geplukt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen