A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
zondag 20 november 2011

Verbinding

We zijn nu in Valbo nabij Gävle in een hotel. Daardoor hebben we nu een internetverbing, via het hotel dus. Het lukte me vandaag niet om verbindging te krijgen via ons eigen modem. Ik heb werkelijk geen idee waarom niet. Eind september werkte alles perfect en ik heb geen instellingen gewijzigd of i.d. Wat ik er eigenlijk mee zeggen wil is dat jullie niet ongerust moeten worden als ik me niet gelijk meld morgen of overmorgen. Wellicht lukt het me dan nog steeds niet en moet ik eerst uit zien te vinden waarom niet.
We hebben veel mist gehad onderweg. Eigenlijk vanaf huis gisteren tot iets onder Stockholm. Je kon wel redelijk goed doorrijden, maar het rijdt niet leuk. Onder Stockholm begon de regen. Nu is het droog en +4 graden. Ik ga lekker de hond nog even uitlaten en dan lekker slapen. Tot later en ik hoop dus dat het niet te lang zal duren.


5 opmerkingen:

 1. Welterusten voor zo en goede laatste etappe morgen.
  Kram

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je veilig bent aangekomen! En bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie hebben lekker doorgereden. Vanuit Lapland bereikten ons berichten over 10 cm sneeuw die afgelopen weekeinde gevallen is. Ik hoop echt dat jullie sneeuwvrij en ijzelvrij thuis komen. We zien je eerste berichten wel weer online verschijnen. Geniet! Geniet in Zweden. Groeten van ons allemaal hier. Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat jullie zijn aangekomen...
  Het grote avontuur kan weer beginnen! Veel plezier in het hoge noorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie zijn weer hemma :-) Koffiepads al uitgepakt? Hier nog steeds druk en een niet zo warm huis maar dat komt hopelijk nog goed 1 deze dagen...
  Natje xxx

  BeantwoordenVerwijderen