A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
vrijdag 11 november 2011

11-11-11


Vandaag naar de poppendokter in Norg om de poppen Anja, Jet, Wiesje en Puck op te halen. Ze waren klaar. Nou, de datum zal ik niet snel vergeten. Hier nog een oude foto met Jet zonder ogen (lagen in haar hoofd) en Wiesje met een plat hoofd en mismaakt haar. De Schilpadpop Anja is helemaal weer heel, echt niet te geloven, je ziet er niets meer van. Echt een kunstwerkje. Jet kan weer zien en Wiesje ziet er ook prachtig uit. Ik kan ze jullie nog niet laten zien, want de mevrouw die me hielp (de dokter :-) zelf was er niet, dus ik kon haar geen persoonlijk compliment geven) heeft ze helemaal dik ingepakt met noppenfolie. Omdat we volgende week zaterdag al gaan rijden, laat ik ze lekker ingepakt zitten. Wel jammer, maar dan hebben jullie de foto nog tegoed.

3 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat jullie deze keer niet even langs kunnen komen! Misschien ligt Leo zelfs nog in het ziekenhuis , als we überhaupt thuis zijn! We kunnen in ieder geval niet voor dinsdag vliegen, want de arts die ons begeleidt kan pas dinsdag een noodvisum halen . Jammer, maar helaas.. Het is beter om te weten, dan kan je je erop instellen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De datum van afreis komt dichter, wat leuk dat de poppen meekunnen en terug volledig genezen zijn!
  Ja, die foto houden we te goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gon, door drukte heb ik even niet meer op blogs gelezen, maar ik heb heel wat in te halen bij je zie ik. Geweldig dat je schatten weer in optimale conditie zijn. Ik heb nog steeds mijn sneeuwdans niet gedaan. Wacht ik ook nog even een week mee. Een hele goede reis naar het Noorden en vooral hele mooie feestdagen daar in dat sprookjesachtige land. Kun je mooi de nieuwe dvd bekijken. Hopelijk heeft de poppendokter geen mechaniekjes in jouw poppen gezet, bekijk je de film toch anders. Groeten en ik lees nog even verder bij je. Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen