Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

maandag 11 februari 2013

De granny's

 
Begin januari liet ik een haakwerkje zien waar ik aan begonnen was. Haken, ik had er weer eens zo'n zin in. Haken is hot. Begin een blog over haken (of quilten, maar dat doet me niet veel) en binnen de kortste tijd heb je honderden volgers. Heel leuke blogs zijn er bij. Een die ik heel leuk vind is bijv. Haken en meer, al die vrolijke kleuren!
Het was al heel lang geleden dat ik eens haakte, het was rond de tijd dat ik trouwde, dat was in een periode waarin haken ook hot was en velen zelf valletjes haakten om voor de ramen te hangen. Dat deed ik toen ook.
Maar inmiddels zijn mijn handen niet zo geschikt meer om veel te haken, enkele vingers met artritis. Toch maar weer eens proberen. De snelheid heb ik niet meer en een sprei haken zit er dan ook niet in. Ik zou er ook het geduld niet meer voor hebben. Maar zo eens een klein projekt, ja dat kan nog! Ik haakte negen granny's, zette ze aan elkaar en haakte er een schulprand langs. Daarna maakte ik er een kussen van. Het is afgekomen en het was zo leuk om te doen!