Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

woensdag 16 januari 2013

Erkers Marie Persson, de uitslag

 
 

Wat kwamen er veel mailtjes binnen met oplossingen, goede en verkeerde oplossingen. Want nee, het was geen steelpan, geen schroevendraaier, geen pasta machine, föhn, krultang, gourmetstel, heft van een chique mes, geen kandelaar of spanningsmeter. Het goede antwoord is gasaansteker.
 


 

Van alle inzendingen waren er 18 goed. Er gingen briefjes in de hoge hoed met de namen Marianne, Jos, Quiltvitrine, Annemie, Charlotte, Janneke, Annelies, Dora, Eva, Richt, Hans, Sandra, Arnoud, Willy, Jan, Levina, Bea en Anneke.
Omdat er veel goede inzendingen waren, besloot ik al snel om twee pakjes met 8 kaarten van Erkers Marie Persson te verloten, dus dubbele kans.
 

En de winnaars zijn:
Dora
Annemie
 

Gefeliciteerd. Mailen jullie nog even je adres Dora en Annemie, zodat ik de kaarten op de post kan doen?
Iedereen bedankt voor het meedoen.

Ik heb dit nogal leuk gevonden, vooral ook omdat sommigen wat meer vertelden over zichzelf en hoe lang en waarom ze m'n blog volgen. Het is leuk eens te horen wie er "aan de andere kant" zit te lezen. Het is maar een piepklein aantal mensen waarvan je dit weet. 
Wat mij betreft dus wel voor herhaling vatbaar. Eerst maar eens gaan nadenken over wat ik dan weg zou kunnen geven. Het mag niet te zwaar zijn, want de portokosten zijn hier schrikbarend hoog! Maar ik heb al wel een paar ideetjes :-)p.s. Mochten er onder jullie zijn die toch heel graag de kaarten zouden willen hebben, dan wil ik ze met alle plezier toezenden tegen kostprijs, dus prijs van de kaarten + portokosten, dan bestel ik het aantal pakjes erbij. Wacht dan niet te lang, dan kan ik ze allemaal ik één keer bestellen en verzenden. Als je dit wilt kun je me mailen via "Mail me maar" in de rechter kolom.