A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
maandag 12 maart 2012

Op de juiste plek


Ik ben er weer. 'Je bent toch niet weggeweest?' hoor ik je denken. Toch was ik er, na het plaatsen van mijn logje 'Anders dan anders', vast van overtuigd dat ik een blogpauze van ten minste een week zou nemen. Het zat niet goed bij mij. En dat kwam niet door de ziekte van lang geleden waar ik in mijn gedachten weer mee geconfronteerd werd en waar ik heel goed mee omga omdat het nu eenmaal verleden tijd is, maar door dingen er omheen. Gelukkig kreeg ik heel mooie mailtjes, waar ik erg blij mee was, en wist er zelfs één iemand de vinger op precies de juiste plek te leggen, waardoor ik op slag een andere kijk op de zaak had. Dat was overigens niet de zin die op bovenstaande foto staat :-). Het gaat er niet om wie dat was, degene die het is weet wel dat ik hem/haar bedoel. Dus mensen, ik ga hier weer vrolijk verder! Maar voordat ik mijn volgende logje schrijf, komt er eerdaags eerst een 'mijmering' van Peter, want dat is alweer lang geleden. Zijn vorige was alweer uit 2008!
Tot gauw...
p.s.
Jullie hebben toch al wel het leuke verhaal van Huldra gelezen op blogpraat? In onderstaand berichtje vind je de link. En nu wachten we met smart weer op een volgend verhaal, wie weet wel van jou!

7 opmerkingen:

 1. Hej Gonny, voor Huldra kom ik vanavond nog even lezen, ik zie hier nu net dit berichtje op reader bovenaan staan dus kijk meteen. Ik begrijp dat je niet helemaal lekker in je vel zat en dat het met het vorige bericht te maken heeft. Ik heb het net doorgelezen en kan me voorstellen dat het wel even iets losmaakt en er van alles door je heen gaat. Gelukkig dat je veel steun hebt aan de reacties en mails. Denk aan je, kram

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Gonny

  Ik ken je niet maar ik zag dat je op mijn weblog stond.
  Dus nieuwsgierig als ik was heb ik op jou weblig hekeken en dat ziet er prachtig uit.

  Frans Prins Butterfly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hardstikke mooi daj der weer bint. Gelukkig was het van korte duur. Welkom terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te lezen dat het weer wat beter met je gaat!


  Veel liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, zo gaat dat. Je incasseert en veert weer overeind. Gelukkig!! Leuk logje van Hulda..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een waarheid, die spreuk op die foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Soms kan een mailtje je goed doen, ook ik heb dat vaak!! want we zitten toch in een vreemd land, en soms kunnen we even niet delen, wat we op dat moment even willen delen met iemand die je kent!
  Nu wat poes doet daar , hoop ik misschien straks ook even te kunnen doen! maar ben geveld door de griep!! maar we hebben een schitterend uil op bezoek, dus de moeite waard om even buiten te zitten
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen