A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
zondag 4 maart 2012

Erop uit en blogpraat


Vanmiddag ga ik er lekker met Rushy op uit, net als gisteren. Geweldig mooi zonnig weer, dus wat wil je! Zo eerst nog even warm eten en dan gaan we. Daarom nu alvast het bericht van Els op Zweedse blogpraat, dan kijken jullie straks niet voor niks als ik nog niet terug ben! Veel plezier met lezen, je vindt het verhaal van Els hier.

5 opmerkingen:

 1. Hej Gonny, ik heb het verhaal van Els al in één ruk gelezen. Ik wens haar alle goeds in Zweden en heb er vertrouwen in dat ze daar heel gelukkig wordt.
  En Zweden is veel dichterbij dan Canada, dus dat komt vast goed!
  Fijne zondag en bedankt voor dit verhaal van Els.
  Kram,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk weer, het verhaal van Els. in je blog al e.e.a. tussen je regels door over haar gelezen.
  Wij hebben net ook weer 2 uurtjes op ons zuiderterrasje in het zonnetje gezeten. Wandelen durf ik momenteel niet zo goed, daar is het wat te glad voor overal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @HenricaMaria,
  Hej Ria,
  Dat je niet goed durft te wandelen kan ik begrijpen. Peter komt ook de deur niet uit nu. Maar omdat het flink gedooid heeft en nu 's nachts weer vriest en overdag rond nul is, zijn de sneeuwscooterpaden geweldig om te lopen. Die gaan gedeeltelijk over het meer tegenover ons huis, dus zojuist bijna twee uur gelopen. We hadden nog oneindig door kunnen gaan :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een leuk verhaal op blogproat. Wij hebben ook een uur of zo gewandeld. Mooi weer, maar het is niet zoals in Zweden. Onmeunig druk zoals we dat in het oosten zeggen en ze hebben op de berg waar we waren alles weggekapt. Wat dat betreft kon het wel Zweden zijn. Eén grote kale vlakte nu. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dat weer een leuke foto met Rushy erop! Heel het paradijs voor haar alleen! Hier is het vandaag ook weer beginnen sneeuwen. Hele dikke vlokken, maar blijft niet liggen.
  Maar KOUDE wind!
  Geniet nog maar héél hard van jullie uitstapjes.

  BeantwoordenVerwijderen