A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
maandag 5 maart 2012

Jämmervattnet

Jämmervattnet, het meer tegenover ons huis.

Afgelopen weekend en vandaag (dus 3x) een heel lange wandeling gemaakt die begon op het meer tegenover ons huis. De wandelingen gingen geheel over scooterpaden en duurden ongeveer twee uur, ik liep niet steeds dezelfde route en het liep fantastisch. Als je meer en grotere foto's wilt zien kan dat hier op m'n fotoblog. Je ziet dat alle sneeuw van de bomen is. Als je loopt lijkt het echt voorjaar, ook de vogels denken dat. Alleen de sneeuw op de grond doet anders vermoeden.

Rushy moest even aan de lijn omdat we op het punt stonden een weg over te steken.


Deze sneeuwscooter met aanhanger kwamen we ook tegen onderweg. Geen benzine meer? Motorpech? Ik ben benieuwd hoe lang hij daar nog zal staan.


En zo ziet een groot deel van ons erf er nu uit, klinkklaar ijs. Je kunt wel zien dat je daar niet voor je lol gaat lopen. Gelukkig heeft het strooien bij de garage goed geholpen, want de auto ging vandaag zonder problemen naar beneden en later weer omhoog. Pffffffffff.

4 opmerkingen:

 1. Weer heerlijk verwend met die prachtige foto's. Het moet voor Rushy toch ook een paradijs zijn om zo groots en wijds te kunnen genieten van al die geurtjes in de buitenlucht.
  Kan bijna niet wachten op je volgende wandeling en je foto's neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb ik genoten van je foto's!
  En hoe herkenbaar allemaal. De dichtgevroren meren, de ijzige sneeuw en het ijsterrein. Het is bij ons niet anders! Glad! Bij jullie is het gelukkig wat vlakker.
  Hier niet hoor, maar daarom hebben
  we een vierwiel aangedreven pick-up met brede spijkerbanden. Anders kom je in de winter echt nergens!

  Lieve groet, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Juliette,
  Nou, in het 'vlakker' bij ons moet je je toch niet vergissen. Ja, wel vlakker dan Noorwegen, maar hier zijn toch ook behoorlijke heuvels/bergen. Het meer ligt natuurlijk op een laag punt. Zonder spijkerbanden begin je hier inderdaad niets!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zou ik graag eens met jullie meelopen. Wie weet komt het er wel eens van.
  Liefs,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen