A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
zondag 19 september 2010

Kalkmeisje

Eens stond dit meisje bij mijn ouders, nu is ze met ons meeverhuisd naar Zweden en mocht ze in de maand mei naar buiten. Ze zit naast de cupido (eveneens van mijn ouders) bij de trap naar de voordeur. In mei had het meisje nog tien tenen, die zijn in een paar maanden helemaal afgevreten. Welk dier(tje) heeft er hier een kalkgebrek of een slechte smaak? ha, ha. Cupido is wat dat betreft ongedeerd, maar ja, die is dan ook van zeer oud beton.


Onderstaande krans maakte ik een paar weken geleden van lijsterbessen. Hij was toen enorm mooi, al vond ik hem niet zo mooi op de voordeur staan, het oranje en rood is niet mooi bijelkaar. Daarom ook heb ik er toen geen foto van geplaatst. De vogels vonden het waarschijnlijk ook niet mooi, maar wel lekker. Je ziet precies welke ze het gemakkelijkst kunnen pakken. Als we in december terugkomen zal hij wel helemaal kaal zijn, wat zeg ik, misschien is hij al kaal voor we vertrekken!

Hieronder het meisje in mei, nog met 10 tenen!

2 opmerkingen:

 1. He Gon!
  Wat een leuk meisje en wat gek het dat gevreet. Het lijkt zelfs wel of "het" ook al aan haar schouders is begonnen zag ik toen ik de foto vergrootte. Even geleden, maar hier alles goed. Tot eerdaags hoor, prettige zondag en groetjes van Magda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gon,

  Wat gek he dat haar tenen opgegeten worden.
  Die krans zal inderdaad wel op zijn als jullie weer terug komen want dat vinden de vogels heerlijk.
  Nou geniet lekker van jullie laatste weekje daar.

  Liefs Suzan x

  BeantwoordenVerwijderen