Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

dinsdag 26 maart 2013

M'n allereerste jurk!


Nu denken jullie natuurlijk dat ik altijd in lange broeken liep tot vandaag en dat ik nu mijn allereerste jurk heb gekocht :-). Bijna goed. Het eerste althans, ik loop nagenoeg altijd in lange broeken en heb hier hooguit nog vier zomerjurken hangen die ik bijna nooit draag.


Maar dit was echt mijn allereerste jurkje. Toen ik het laatst tegenkwam in een kast besloot ik dat het zonde was dat het daar lag en dat het wel leuk zou zijn om 't gewoon ergens op te hangen. Een hanger voor kinderkleding heb ik niet, maar wel een leuke blauw geverfde van hout.

klikklik op de foto!

Ik heb nog een foto waar ik op sta met dit jurkje, ik was toen één jaar. De buurvrouw heeft het toen gemaakt, ook het mooie smokwerk!

Hebben jullie nog een kledingstuk uit de tijd dat je nog klein was?

Mochten jullie nog iets hebben van toen je heel klein was, zou het leuk zijn als je me een foto wilt sturen. Ik zou er dan een mooie collage van kunnen maken en plaatsen in een apart berichtje. Net zoiets als destijds in de KEUKENRAMEN (klik), toen ik jullie vroeg rond kerst een foto te maken vanuit je keukenraam. Nu heeft bijna iedereen wel een keukenraam, maar misschien geen kledingstuk van heel vroeger.
... Wie weet!