Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

donderdag 16 mei 2013

Even beknopt


Nee, dit is nog niet bij ons. Hier moet ik nog aan beginnen.
Maar eerst even heel beknopt... We zijn gisteren goed aangekomen. Waterleiding blijkt aan de kant van de waterleverancier bevroren te zijn, we hebben dus geen water. Wordt aan gewerkt, maar nu, meer dan een etmaal later nog geen water. Twee jaar geleden hadden we dit ook. 
We waren erg moe na aankomst, waarschijnlijk mede door de moeilijke tijd in NL. Gelukkig heerlijk geslapen!
Vandaag scheen de zon volop, om vijf uur was ik even wakker vanmorgen en toen was hij al zeer nadrukkelijk aanwezig en scheen lekker naar binnen. De hele dag dus zon en dus wil ik alles tegelijk doen. Auto uitpakken, dozen uitpakken, gras aanharken (nog veel blad), dode stelen van overblijvende planten afknippen, auto wassen, zaaien, schilderen, vakantiehuisje klaar maken voor gasten, planten verpotten, mest halen voor op de groentetuin en ik vergeet vast van alles, jullie blogs lezen (ik heb enorme achterstand). Natuurlijk hoef ik dit niet allemaal alleen te doen.  Eerst maar zaaien denk ik dan, dan kan dat gaan groeien. Ik ben nog wel op tijd, ijsheiligen, dat hier vast heel anders heet, is toch ongeveer een maand later. Alles is hier later. Vorig jaar had ik Oost-Indische kers gezaaid en die bloeiden pas eind juli. Maar toen, volop en zo prachtig!
Kortom, ik heb er zin in. Gelukkig wordt het een aardige tijd mooi weer. Met mijn ribben gaat het nu ook eindelijk wat beter. Ik heb gekneusde ribben door het hoesten tijdens de griep, echt waar!