Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

vrijdag 19 februari 2016

Ierland, oh Ierland

Alweer zo lang geleden dat we in Ierland waren. Het zal 2004 zijn geweest, al meer dan 10 jaar geleden. Want houd ik erg van Scandinavië, ik ben ook helemaal weg van Ierland! We willen er ook graag weer eens naartoe, maar dat zal nog even moeten wachten. 
We gaan sowieso niet zolang Rushy nog leeft. Een reis van Zweden-Nederland v.v. is zat voor haar, om dan ook nog met veerboten te gaan. Het vliegtuig is uitgesloten. 
Ik wil niet de honden in een bench in een of ander ruim in een vliegtuig, geen denken aan! Dan maar niet. 
Dus verlekker ik me voorlopig maar aan mooie plaatjes. Werd via Facebook eens lid van een groep en volg een pagina van een Iers toeristenbureau. 
Zo kwam het dat ik reageerde op de pagina van het toeristenbureau. 
Ze hielden een give away, puur promotie natuurlijk, en ik reageerde niet eens voor die give away, maar omdat ik het filmpje zo mooi vond. Daarna werden mij vragen gesteld als waar ik dan in Ierland was geweest en waar ik het juist heel mooi vond. Nou nou...
Later of ik foto's kon laten zien. 
Ik heb alleen afgedrukte foto's, het was vlak voor ik m'n eerste digitale camera kocht. Maar ja, ik wilde me ook niet laten kisten en scande een paar foto's.
Ik was het alweer vergeten toen ik een persoonlijk bericht kreeg dat ik een van de gelukkigen was van de give away, een prachtige kalender!
Dat is nog eens leuk en mooi! Ben er hartstikke blij mee! Als ik op kijk van mijn beeldscherm zie ik de prachtig mooie plaat die bij februari hoort. Een vuurtoren aan een rotsachtige kust en een laagje damp boven de waterspiegel.
Ik ga ze natuurlijk niet alle twaalf laten zien, met deze drie hebben jullie wel een indruk. Er zal misschien wel copyright op zitten, wie weet ben ik nu al in overtreding. 
Ik denk maar zo: Ik maak toch reclame voor Ierland zo? Waarom zou daar bezwaar tegen zijn? 

Afijn, als je op een foto klikt kun je ze alle drie in groot formaat zien. De moeite waard, want wat zijn ze prachtig.

Overigens is het geen kalender van het toeristenbureau, maar 'gewoon' een Ierse kalender die ook online te bestellen is. Mocht je interesse hebben, kun je me altijd mailen om desbetreffende site.

Hebben jullie een favoriet vakantieland? Kun je ook zo genieten van neuzen op internet in verband daarmee? Je gewoon verlekkeren dus?

't Is een beetje jammer dat hier de laatste tijd minder reacties staan. Omdat ik mijn blog ook op Facebook deel reageren mensen ook daar of zeggen alleen 'Vind ik leuk'. 
Ik hoop ook van hen te horen op mijn vraag over hun favoriete vakantieland en het internet, hier of op Facebook.

Nog een toegift:Ik wens jullie een fijn weekend!

Gon