A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
donderdag 20 augustus 2015

Toch nog zomer!Klik


Dit is het weerbericht van gisteren, toen ik dit al meende te plaatsen. Eindelijk zomer in deze maand augustus. Was het voorjaar koud, waren juni en juli kil en nat, nu dan eindelijk mooi weer. En dat is al even zo hoor. Toen mijn oom en tante hier waren was het ook mooi weer. Dat kwam mooi uit.

Dit is ook de reden dat ik bijna niet achter de pc zit en waarom jullie het verhaal van Rushy haar tijdelijk ziek zijn en andere dingen nog steeds tegoed houden. De header heb ik aangepast na een bezoek met oom en tante aan Hällingsåfallet, de waterval die zich in een kloof stort en daarin weer verder gaat als rivier. Ik heb hem al vaak gezien, maar het blijft schitterend hem te bezoeken, verveelt nooit. In de header zie je op de eerste foto de rivier die aankomt en die plots naar beneden stort en de waterval veroorzaakt. Op de tweede foto zie je de regenboog in de nevel en op de derde de kloof waarin de waterval stort. Hieronder nog een betere foto van de waterval zelf.


Dus... tot later maar!

Gon

13 opmerkingen:

 1. Ik kan er niet genoeg van krijgen: watervallen!! Prachtig!
  En wat hebben jullie het dan getroffen met dit heerlijke weer... extra van genieten, dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Gonny
  Fijn dat het weer bij jullie ook goed is. Hier is het inmiddels ook weer prima.
  Groeten Bets

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat overweldigend zo'n waterval... In gedachten hoor ik hem.
  Fijn dat het nu toch eindelijk zomerweer is bij jullie, want je kan toch niet zonder zomer weer de herfst in vliegen...
  M'n zwager was dit jaar op vakantie in Noorwegen en is zo'n anderhalve week terug. Zij hebben ook veel kou en nattigheid gehad, maar ondanks dat toch enorm genoten van de natuur. En vorig jaar was het er zò warm... Wat een verschil per jaar hè...
  Geniet nog maar even goed van het mooie weer en de verhalen komen nog wel een keer als het weer computertijd wordt!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Gon wat een mooie foto's. We zijn heel blij dat je dit ons hebt laten zien, was werkelijk prachtig mooi. We hebben het gezellig bij jullie gehad en vonden het leuk dat wij de eersten van de fam zijn die bij jullie op bezoek zijn geweest, we hebben ervan genoten en hoop jullie ook. Nu heel veel liefs en groetjes. A3&S10

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, fijn! Dat kan je wel goed gebruiken na dat snotweer.
  Hier in Sørlandet al maanden lang heerlijk weer met af en toe een mindere dag ertussen. Nog even vitamine D absorberen :) En hopelijk is september nog een lekkere nazomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hej Gonny

  Zag dat het bij jullie dan ook eindelijk zomer is! ook hier genieten, en proberen vitamientjes op te doen voor de winter!

  Wat is het daar mooi

  Liefs vanuit Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's Gon, geniet van het mooie weer!

  Liefs,Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende waterval. Hoe heet die? Ik woon sinds april in Jämtland, en daar ben je medeschuldig aan. Ik volg je blog en enkele andere al lang en ben zo hier terecht gekomen. Ik wil die waterval ook wel eens gaan bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Bart
  Zo, dus ik ben mede schuldig :-))). Ik hoop dat het je ook zo goed bevalt hier. Hoe de waterval heet staat in het stukje. Hällingsåfallet heet hij en is nabij Gäddede.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tot nu toe bevalt het erg goed, ik geniet elke dag van de natuur. Vaak ga ik zomaar wat rijden, en het maakt niet uit waarheen, ik kom altijd wel schitterende dingen tegen. Die waterval is dan toch nog 330km hiervandaan, ach, dat is dus maar 33 mil :) De afstanden hier zijn zo lekker groot, maar ik heb meer dingen die ik in noordelijk Jämtland wil zien dus er moet maar eens een meerdaagse trip gepland worden zodat ik dat alles op het gemakje kan doen. Het staat nu in elk geval op mijn lijstje, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig!
  Geniet nog maar van het mooie augustus weer.
  Grotjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi he die watervallen, blijft indrukwekkend.
  Wat heerlijk dat het nog zo mooi weer is, ik hoop dat je er nog lang van kunt genieten!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geniet nog maar fijn van het mooie weer! We zien je vanzelf weer verschijnen. En als het dan weer slecht weer is heb je gezellig van alles bij te lezen. (Als je dat leuk vind he?) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen