A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
maandag 6 oktober 2014

Dierendag?Vandaag moest ik onder zeil bij de dierenarts. Ze vonden het weer nodig naar mijn gebit te laten kijken, tandsteen te verwijderen en schoon te maken. Gelukkig hoefde er nu niets getrokken te worden. Ik vind het nooit zo leuk, maar ja, ze willen voor mij een leuke oude dag (ik ben nu eenmaal vijftien) en dus ook dat ik geen kiespijn heb of krijg. Op deze foto ben ik trouwens nog wel een paar jaar jonger. Inmiddels ben ik aardig grijs. Ik kon niet zo snel een andere vinden, daar is het vrouwtje beter in thuis. En tja, ik wil ook nog wel een beetje voor de dag komen!

Al is ze niet echt mijn vriendin, ik geloof dat Sim ook nog iets wil zeggen...


Ja, ik wil ook nog wel iets kwijt. Toen we laatst aan het wandelen waren, waarbij ik altijd zo'n tuigje van Rushy aan moet omdat ik nogal, zeg maar zeer snel loop en dus ook soms trek en dat dat slecht zou zijn voor mijn nek, ging het vrouwtje zomaar uitrusten op een heel grote zwerfkei. Ik heb gelijk protest aangetekend zoals je op deze foto kunt zien. Ik was het er helemaal niet mee eens en maakte dat verbaal net zo lang duidelijk tot we weer verder gingen. Mijn neus moet nu eenmaal over de grond, waar ik ook ga. Het liefst zeer grote afstanden. Niemand gelooft dan ook dat ik al acht jaar ben.

Laatst was het dierendag, vrouwtje heeft er niet eens over geschreven. Maar ja, waarom zou ze ook eigenlijk? 

Bij ons is het elke dag dierendag!

Rushy & Sim

p.s. We moesten nog zeggen dat vrouwtje eerdaags zal schrijven over hoe het nu gaat met Peter zijn been.


8 opmerkingen:

 1. Is toch stiekem ook wel een beetje fijn dat je tandjes weer lekker schoon zijn? Kan je ze lekker in een grote glimlach laten zien als Sim zijn tuigje aan moet. Giechel giechel...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi wat een leuk stukje! Groetjes voor jullie van Pippa uit Nederland. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien jullie er goed uit op de foto's, je kunt wel zien dat jullie vrouwtje goed voor jullie zorgt. Ja Rushy, ik snap best dat je het niet leuk vind als ze met je gebit aan de slag gaan maar zo kun je wel op botjes blijven kauwen. Natuurlijk moet jij alle luchtjes van de grond opsnuiven Sim, daar ben je immers hond voor. Fijn dat jullie vrouwtje binnenkort verslag gaat doen over hoe het met haar en Peter gaat.
  Knuffel voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie stralen Rushy en Sim...Blijkbaar kunnen jullie al wat beter met elkaar om. Goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dear Rushy, Sim and Gon!
  I think the life is now wonderful for you together ...
  What a joy to see!!!!
  I hope you have sunny days to walk a lot in the beautiful nature around you ...
  With love,
  Geli

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Gon
  Ja het hoort elke dag dierendag te zijn. Wel schattige plaatjes van de hondjes.
  Groeten Bets

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahahahaha! Wat een leuk stukje. Ik vroeg me al af hoe het toch intussen ging met de beide dames. Hopelijk gaat het met Peter's been ook de goede kant op...

  Groet,
  Véronique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Dames
  een hartelijke poot van jullie soortgenoot Jeppe: ik kan me als (niet meer) echte Stabij-man heel goed in jullie verplaatsen: ook ik wil als 10 jarige graag een beetje flatteus op de foto, maar wel heeeel snel want dan moet mijn snuf ook weer aan de grond. Twentse grond wel te verstaan.. Maar Zweedse grond: daar teken ik voor! Het ga jullie goed!

  BeantwoordenVerwijderen