Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

zaterdag 6 oktober 2012

Radiostilte...

Even een berichtje hier. Daar komt het op het ogenblik helemaal niet van. Bedankt voor jullie mailtjes, want ja, het gaat wel goed met ons. Maar we hebben het gewoon erg druk. Rijden van hot naar haar en zijn best moe. Allerlei dingetjes die geregeld moeten worden, dokters- en ziekenhuisbezoekjes, op een andere auto uit, ontmoetingen, kortom druk. Af en toe blij dat er eens een dag niets in de agenda staat, maar zo'n dag vult zich dan gelijk weer met andere zaken.
Uiteraard bij mijn moeder geweest, de lieverd. Wat kreeg ik een dikke knuffel.
Er zal dan op een of andere manier herkenning zijn. Ze is steeds erg vrolijk en zingt liedjes die niemand meer herkent. Ik vroeg laatst, toen ze ook aan het zingen was, of ze het naar haar zin heeft. 'Ja, heel erg naar mijn zin!' zei ze.
Dat geeft me rust, dat ze in haar eigen kleine, voor ons mysterieuze wereldje, toch gelukkig kan zijn!

Op het vorige logje reageerde Janneke (baasbraal) met haar verhaal over de aapjes in Japan. Ik vond er diverse filmpjes van op YouTube op aanraden van Bea.
Het is echt de moeite om even te kijken, werkelijk aandoenlijk om te zien  hoe die apen genieten in het warme water van ca. plus veertig graden bij een omgevingstemperatuur van ca. min twintig graden.
Ik vermeld er hier twee. Net iets verschillend. Het ene Engels en het andere Duits gesproken.
 


Een fijn weekend verder!