A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
donderdag 10 juni 2010

Hekjes


Jullie denken misschien wel "Wat een mooi hekwerk hierboven", of misschien houd je er niet van en vind je het tierlantijnerig. Ik vind het in ieder geval mooi, ze hebben hier vaak en veel verschillende mooie hekwerkjes. Deze hierboven hoort bij dit huis:

Het hekwerk zit aan het balkon boven. Het hekwerk deed een mooier huis vermoeden ?! Dit huis staat vlakbij het riviertje waar ik zo graag, en iedere dag met Rush naartoe ga. Het huis staat (al een poos denk ik) leeg. De kelder ligt gedeeltelijk nog vol met mooi stookhout. Niemand neemt de moeite het eruit te halen. Hele klus ook. Tussen dit huis en ons huis staat onderweg nog een Fritidshus. Toevallig is die meneer "Eric" deze week aangekomen. Zijn entree ziet er zo uit, een iets moderner hekwerkje. Ook best mooi.

We hebben mooi weer nu trouwens. Geen tekenen van nachtvorst meer, maar normale waarden 's nachts. Morgen, donderdag, wordt het zonovergoten. Lekker van genieten. Zaterdag regenachtig.

1 opmerking:

 1. Hoi Gon,

  Leuk hoor die hekjes.
  Nou wij hebben al vanaf zondagmiddag alleen maar regen dan weer harde buien en nu miessert het de hele tijd, temperatuur is goed alleen heel broeierig gaat het worden vandaag.
  Weekend gaat het weer droog worden maar dan met 17 graden, maar ja als het maar droog is want dit is niks al die regen.
  Maar fijn dat het nu lekkerder weer is bij jullie, geniet er lekker van.
  Leuke dag vandaag.

  Knuf Suzan x

  BeantwoordenVerwijderen