A Dutch woman living in Sweden.

Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!
dinsdag 17 november 2009

Als alles eens op de gewenste plek zal staan

............Tja, dan zullen we wel een jaartje verder zijn. Van mij hoeft er niet zoveel sneeuw te liggen in Zweden als de verhuiswagen in januari komt. Maar eerst komt hij hier laden en dat zal zijn op 2 december. Jeetje, wat snel al. Maar het meeste staat al ingepakt. Twee december dus en dan moeten we op 15 december het huis leeg hebben, want dan is de overdracht van dit huis in Nederland aan de nieuwe eigenaren. Dan hebben we dus een kleine twee weken om de overige spullen naar een garage in Friesland te brengen. Die garage hebben we tot 1 mei gehuurd. Op 1 april worden we namelijk eigenaren van een appartement in Zuid Friesland, tegen de grens met Drenthe. Hebben we toch in Nederland een klein eigen stekkie waar we altijd heen kunnen. Zeker heel fijn zolang mijn moeder nog leeft. Maar goed, waar blijven we dan tussen 15 december en 1 april? We hebben een leuk vakantiehuis gehuurd in Westerland op Wieringen. Dat is hier niet ver vandaan. Tot 1 mei loopt de huur, dus de maand april kunnen we op het gemak het 2-kamer appartement inrichten. Op 1 mei hebben we een familie reünie van de familie van mijn vaders kant. Een "van Oene" reünie dus. Heel erg leuk vind ik dat. Daarna zullen we halverwege mei wel weer eens naar Zweden gaan. Komende kerst zijn we ook in Zweden en blijven in ieder geval tot de verhuiswagen is geweest ergens in januari. Die datum is nog niet bekend. Wordt vervolgd.................

4 opmerkingen:

 1. Fijn je eerste kerst in Zweden, alhoewel tis niet lapland :-) Maar misschien ben je wel een dag hier? Ik moet helaas werken, maar dat zal geen hele dagen zijn dan, meestal kunnen we dan met de feestdagen wat eerder weg, maar daar hebben we het wel over als jullie hier in Zweden zijn! Heb je mail ontvangen, wat een hoop heb je weer geschreven zeg! Ben blij als ik je weer zie, en de Huwe ook natuurlijk ;-)
  Knuffel van mij
  (Rob is in Umeå, die kreeg weer een spuit vandaag en reageerde daar weer heel sterk op en moest blijven overnachten daar. Weer dus een shock reactie... :-( ) Maar nu ging het goed met hem... hoop dat hij morgen weer naar huis toe mag!
  Liefs S10

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Gon en Peter;
  Jullie zijn met grootse dingen bezig,
  nieuwe tijdelijke woonplaats, trouwens een mooie stukje Nederland Wieringen, een paar hele leuke plaatsjes in de buurt zoals Den Oever. Daar kun je heel goed vis eten. Wij ontdekten een tijdje geleden dat men daar zelfs een pinautomaat heeft.
  gr. A3 & S10

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Jeetje Gon wat een veranderingen en nieuwe dingen allemaal he, wel heel erg leuk maar jullie hebben wel heeeeeel veel te regelen zo allemaal.
  En jeetje 2 december dat is al snel.
  Nou succes de komende week met alles wat je nog doen moet.

  Liefs Suzan x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou weet ik niet of ik mijn vorige reactie heb bevestigd? volgens mij niet dus die is weg... :-(

  maar schreef volgens mij iets in de trant van niet stressen er staan hier kleine 100 dozenin huis nu... en wanneer komen jullie precies hier heen? Als deze dubbel is Gon dan gooi hem maar eruit!
  Liefs S10

  BeantwoordenVerwijderen