Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

donderdag 21 mei 2009

Even over het huis in Hoting

Dit is het huis (bungalow) aan de voorkant.

Dit is het geheel, rechts huis, links gastenhuis en garage,
midden achter twee carports en schuur.

Keuken en eethoek
Er zijn heel veel foto's van het huis, die ga ik niet allemaal plaatsen. Misschien zo af en toe weer eens een of een paar. Het huis is dus een bungalow met een woonkamer, een keuken met eethoek, een groot entree, een toilet en drie slaapkamers op de begane grond.
Beneden (källare) is nog een slaapkamer, een grote badkamer met een bad en een aparte douche en ook een toilet. Er is een wasruimte, dus voor de wasmachine, droger met ook een aanrecht met kastjes en laden. Ook een wasbak, soort stortbak. Er is een computerruimte, een ketelruim, een voorraadruim (voor bijv. aardappels, blikken en potten en zo) en nog een groot ruim waar je was kan ophangen en waar vrieskisten staan. Daar kan je ook je fiets zetten en zo.
Op het perceel van 11.200 m2 staat ook een gastenhuisje met kamer/keuken, slaapkamer en douche/toilet. Aan dit gastenhuisje zit ook de garage vast. Dat is dus één gebouw. Dan staat er nog een gebouw met twee carports en aan de rechterkant daarvan een oud gastenverblijf dat als rommelhok wordt gebruikt. Van het perceel is de helft dennenbos. Er staan diverse houthokken met een enorme houtvoorraad (volgens de eigenaar voor 3 a 4 jaar, dit kregen we er gratis bij) en ook een oud varkensstalletje. Achter het huis staat nog een kinderspeelhuisje.
Al met al zijn we er erg blij mee!!!!