Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

vrijdag 3 januari 2014

Iris & Gudrun


Deze foto mocht ik gebruiken van Jan van Het Reestdal.nl

En dan is 2 januari ook alweer om en is mijn verhaal klaar en geplaatst.
Als een soort cadeautje voor alle trouwe volgers en lezers van mijn blog heb ik een kort verhaal geschreven. Behalve een enkel kort verzinsel op mijn blog, zoals laatst over de kerstman en vorig jaar over de huilende kerstboom, schreef ik nooit eerder een verhaal. Men mailde mij wel eens dit toch eens te doen, maar er wilde geen idee komen voor een verhaal en ik meende ook dat ik het niet kon. Het verhaal van Rienk werkte echter ook wel als een soort stimulans. In de periode tussen de laatste kerst en de jaarwisseling kreeg ik toch een idee en ben gewoon maar ergens begonnen. 
Het resultaat kun je nu lezen. Voor 100% van mijzelf. Het staat bovenin de balk en het heet 'Iris & Gudrun'. Als je daar op klikt kun je het lezen.
Nu, of lekker in het weekend :-). Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

En dan nog even een herinnering. Het is me wel tegengevallen hoeveel (of hoe weinig) nieuwjaarswensen er binnen zijn gekomen na mijn oproepje van 22 december. Misschien heb je dat gemist of kwam je er helemaal niet aan toe door de drukte. Ik verloot iets onder de inzendingen en je kunt dat allemaal HIER nog eens lezen.
Het kan nog tot 10 januari. Je zou me er een groot plezier mee doen. De inzendingen tot nu kun je ook in de balk bovenin vinden.

Alvast een mooi weekend!

Gon