Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

zondag 30 januari 2011

Zweedse spin

Vandaag ben ik niet zo fit. Een beetje lamlendig dus. Ik ga dus eens een beetje vroeg naar mijn bed en maak me er vanavond een beetje gemakkelijk van af hier. Ik hoorde van de week iets op het nieuws en dat onderwerp borduurt eigenlijk wel mooi verder op mijn logje (:-) van gisteren. Want hoe gruwelijk kan het leven worden? Een levende spin van enkele centimeters (!) groot is na bijna een maand uit het oor van een Zweedse vrouw verwijderd. Ik ben helemaal niet bang voor spinnen, maar laat een spin mijn oor (of welke lichaamsopening dan ook) maar liever niet verkiezen als zijn tijdelijke onderkomen :-)
De ongelukkige vrouw klaagde de laatste tijd over de achteruitgang van haar gehoor en dacht dat om een verstopping door oorsmeer ging. Toen zij een ‘krabbend geluid’ (ja, blijkbaar kan de berichtgeving iedere gruwelijkheid overtreffen) hoorde, besloot de vrouw naar de dokter te gaan om haar oren te laten uitspuiten. Daarbij kwam de nog springlevende spin uit haar oor gespoeld. De zwarte spin is waarschijnlijk in haar oor gekropen toen de vrouw sliep. Het Zweedse roddelblad Expressen meldde woensdag dat ze zich herinnerde vier weken voor haar bezoek aan de arts een spin op haar bed te hebben gezien. Ze woont in de omgeving van Stockholm die vrouw, en ook die spin. Misschien hadden jullie dit bericht zelf ook al gehoord. Zo niet, dan doe ik er vast veel van jullie een plezier mee, vooral twee vriendinnen van mij, Suzan en Silvia bijvoorbeeld. Zij zijn ECHT bang van spinnen. Nou hier komt hij meiden, de spin uit het nieuws:

Sorry, ik kreeg hem er niet kleiner op, anders had ik dat wel voor jullie gedaan, verkleinen bedoel ik.

Zo, dan ga ik me nu lekker naar de badkamer begeven en dan een heerlijk lange nacht afdraaien. Ik hoop dat morgen dan weer de oude ben.

Ik wens alle volgers van mijn blog een heel mooie week toe!

Liefs van