Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

vrijdag 21 januari 2011

Nog CD's uitpakken

Het bevroren meer bij het dorp hier met sneeuwscooter-
sporen om een uur of half vier

Het supermarktje in Svanabyn vandaag. De spullen van afgelopen zomer (gieter, harken, schoppen) hangen gewoon nog buiten. Dat kan hier dus gewoon. Niemand haalt het schijnbaar in z'n hoofd daar iets van te stelen.
Nou, de verhuiswagen kwam hier bijna een jaar geleden en ik moest nog steeds een stuk of 6 of 7 dozen uitpakken. Vaak denk je na een verhuizing dat je het net zo goed ingepakt kunt laten omdat je het eigenlijk niet mist. Maar hiervan miste ik toch echt best veel dingen. Maar het meeste miste ik toch wel mijn cd's! Wat heerlijk dat ik ze weer heb, en ik kon er eigenlijk best makkelijk bij. Had ik veel eerder moeten doen, want de 10 cd's die hier wel lagen begonnen me danig te vervelen. Ik heb ze weer allemaal op alfabet gezet, wel zo handig vind ik altijd. Ik wist niet welke ik nu het eerst op zou zetten. Weer mijn cd's van Van Morrison, Pink Floyd, U2, Lyle Lovett, Sting, Travis, Radiohead, Eels, Bob Dylan, John Mayall, en nog zooooooveel andere goede artiesten waar ik even niet aan denk. Maar ik houd ook van klassieke muziek op z'n tijd, bijv. altijd op zondagmorgen. Maar het meeste toch wel van rock ballads, sfeermuziekje is ook wel leuk op z'n tijd.
Oh ja, vergeet ik nog te zeggen wat die koeien hier rechts boven doen. Ik koop al jaren en jaren, ik denk al wel 20 jaar, een kalender van "Lang" (Amerikaans). Ik heb al diverse soorten gekocht maar kom toch altijd weer terug bij "Cows". De laatste jaren koop ik geen andere meer dan cows.
Het zijn prachtige kalenders. Deze plaat is dus van de maand januari. Hij is zo groot dat hij eigenlijk niet helemaal op de scanner past. Dus de plaat mist wat van de randen. Iedere maand zal ik hier de "Cows"-plaat van die maand zetten.
Zo, en dan ga nu in bad (i.p.v. douche) met lekker badzout er in en zo. Ik weet zeker dat ik erna zal denken: "Dat moet je toch eens vaker doen Gon!" .................