Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

woensdag 23 april 2014

Padjelanta - give awayDeze afbeelding met de mooie spreuk vond ik laatst op het internet en ja, hij sprak me aan en ik sloeg hem op in mijn afbeeldingen. Hij past best mooi bij het bericht dat ik hier nu plaats. Hij past bij mij, het is als een bevestiging waarom ik me hier in Zweden zo lekker voel. Waarom ik het soms heel leuk vind om in Nederland te zijn, om vrienden en familie te zien, om de leuke dingen van Nederland weer even te ervaren, maar altijd toch weer zo snel verlang naar Zweden. 

Zo verlangde ook een 18-jarige jongen uit Stockholm naar de natuur, hij had genoeg van het beschermde leven in de stad. Zo begint het boek dat Peter en ik beiden pas gelezen hebben. Het boek heet Padjelanta en is geschreven door Anton Quintana.


Ik ga hier verder helemaal niets schrijven over het boek. Iemand heeft dat al gedaan en daarom verwijs ik graag naar zijn blog. De blog van Hans, de blog Zweden. Hans organiseerde een give away ter ere van zijn driehonderdste blogpost. 
Dat kun je HIER (klik) allemaal lezen.
Ik vond het leuk om mee te doen, bovendien werd het boek op dat moment nergens te koop aangeboden en hoopte ik werkelijk dat ik het zou winnen. Wel verdraaid, ik won het boek. Echt heel erg leuk! Je kunt dat HIER (klik) nog lezen. 

Omdat Peter en ik het boek nu gelezen hebben, vind ik het zonde als het hier nog tig jaren in de kast zal staan en daarom ga ik het boek nu ook weer weggeven. Hans weet ervan hoor :-).

Dus, ben je Zweden liefhebber en ben je nieuwsgierig geworden naar dit boek dan kun je meedoen. Het enige dat je hoeft te doen is hieronder een reactie achterlaten en daarin schrijven waarom het je leuk lijkt dit boek te winnen. Maandag 28 april gaan de namen weer in de hoge hoed en trek ik de naam van de winnaar. Niet te lang wachten dus met je reactie!

Wil je een goede beschrijving over het boek lezen dan kun je nog een keer naar de blog van Hans. HIER (klik) kom je werkelijk van alles over het boek te weten. Op zijn blog kun je trouwens over veel boeken en films lezen en over plaatsen waar Hans met zijn gezin geweest is.

Gon