Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

maandag 12 december 2011

Kerstzegels en kerstverhaal

En, komen jullie al een beetje in kerststemming? Wel, als je deze prachtige Zweedse kerstzegels ziet, zal die stemming allicht nog versterkt worden. Zijn ze niet prachtig?!Voor de postzegel met bestemming buitenland is gekozen voor het thema breien uit verschillende delen van Zweden en voor de zegels voor het binnenland voor kerstbloemen en -planten.Ik heb ze al op meerdere blogs gezien, kortom, velen zijn er nogal enthousiast over en terecht!

Hier is het buiten een sprookje, een mooie laag sneeuw en als het donker is veel verlichting overal. Ik kan jullie verzekeren dat men hier veel meer aan de kerstverlichting binnen en buiten het huis doet dan in Nederland. In huis komt de sfeer er bij ons ook wel in. Alleen nog een kerstboom.
Om jullie nog wat meer in de sfeer te laten komen, heb ik besloten om jullie een eenvoudig oud Zweeds kerstverhaal te laten lezen. Ik publiceer het in zeven korte delen, om de dag, zodat het laatste deel op kerstavond (zaterdag 24 december) te lezen zal zijn. Vandaag de inleiding plus deel één. Je kunt steeds deze link gebruiken: WOLVEN IN DE KERSTNACHT.

Veel leesplezier!