Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

zaterdag 21 augustus 2010

Langs het meer

Even langs het meer, want het weer is nog zo mooi, de hond heeft nooit bezwaar. Als je de Tornvägen uitloopt, langs het fritidshus van Eric, de witte watertoren, de Hembygdsgård en daarna nog wat vrijstaande huizen, loop je zo tegen het meer aan. Rechts ligt Hoting en zie je eigenlijk de achtertuinen van de gelukkigen in het dorp die mooi aan het meer wonen aan de Strandvägen. Tussen de boom links en het dorp zie je in de verte voor de bergen een eiland liggen, daarop is de drafbaan. Heel mooi eiland, met ook nog wat landbouw.

Het lijkt wel de Méditerranée, althans gisteren. Kiezelstrandjes, bomen die je ook aan de Middellandsezeestranden ziet.

De gemeente maait een mooi pad langs het meer, ik ben er werkelijk nog nooit iemand tegengekomen.

Op een gegeven moment moet je naar de weg, want er is geen pad meer langs het meer. Hier komt het riviertje waar ik iedere dag naartoe ga uit in het meer. Verderop staat dit huis. Je zult ermee gestraft worden met zo'n plek en dan hebben ze ongeveer het uitzicht als op de foto hieronder.

Volgende keer nog wat foto's om het huis. Van hoe het in mei was en hoe het nu is. En ook volgt er nog een leuk verhaal over een "garageport". Dit alles binnen een week denk ik. Tot dan!