Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

zaterdag 10 januari 2015

Ga je mee naar de vlooienmarkt in Zweden?Dat kan!
Hoe zit dat dan?
Ik zal het uitleggen...


We hebben hier veel ruimte. Als je veel ruimte hebt bewaar je (te) veel. We hebben een paar jaar geleden het huis van mijn ouders leeg moeten halen na hun overlijden. Daar stonden heel veel spullen. Veel ervan is destijds naar een bazaar gegaan in Nederland. Voor onszelf hebben we veel goede en leuke spullen meegenomen naar Zweden. 
In een vorige zomer hebben we een loppis gehouden. Nog bleven er spullen over, maar te weinig om een garage te vullen om het aantrekkelijk te maken voor nog een seizoen. Er zijn in de loop van een jaar of zes à zeven ook Zweedse spullen bij gekomen. En we hadden zelf ook spullen.
Met in het achterhoofd helaas toch nog steeds de gedachte dat we op langere termijn anders en kleiner moeten gaan wonen, dacht ik om eens wat spullen te verkopen. Bovendien geeft het wat rust. En in ene kwam ik op het idee om het jullie aan te bieden. 

Hoe ga ik dat doen?
De komende tijd bied ik spulletjes aan op een andere nieuwe blog. Wekelijks plaats ik weer nieuwe spullen. 
Alle spullen die verkocht worden gaan in september allemaal tegelijk naar Nederland. 
Ik vermeld altijd een vraagprijs. De eerste die komt heeft het, geen opbieden. Alle prijzen zijn excl. eventuele verzendkosten. 
Wanneer iemand mij laat weten iets te willen kopen tegen de afgesproken prijs, reserveer ik het onmiddellijk. Na reservering verwacht ik de betaling binnen 10 dagen. Wanneer de betaling dan niet binnen is, komt het artikel weer te koop. Ik wil nl. geen spullen naar Nederland vervoeren om er daar achter te komen dat men zich heeft bedacht. 
In de maand september zullen alle bestelde artikelen zorgvuldig verpakt in Nederland per post worden verzonden. Wanneer je meerdere spullen koopt kan dat in september natuurlijk in één pakket worden verzonden, dat scheelt veel portokosten. Afhalen in Oosterwolde (Fr.) (2 maal) en Aalsmeer (1 maal) mag ook. Ik zal daar t.z.t. op tijd de data voor aangeven. 
Verzenden vanuit Zweden kan ook, maar is enorm duur.
Er is onder jullie ook nogal een aantal die richting Jämtland komen deze zomer. Dan kun je gezellig op de koffie komen en je spullen meenemen.
Kortom, mogelijkheden genoeg.
Wanneer je iets wilt kopen kun je me mailen. Vermeld dan het nummer dat bij het artikel hoort. Ook bij vragen het nummer vermelden. Het e-mailadres staat in de rechterkolom.

De allereerste spulletjes staan op de nieuwe blog. 
Maar er komt de komende tijd dus nog veel meer. Glas, porselein, hout, email, huishoud, van alles. Word volger op de nieuwe blog, dan mis je het nooit, of volg bijv. per e-mail. Als je de nieuwe blog met een link op jouw blog wilt vermelden, vind ik dat natuurlijk heel erg leuk!
Je komt er door op deze link te klikken: Välkommen till Gonnys lilla loppis!

Gon