Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

zondag 4 mei 2014

Chasing the Borealis...


Verkleinde weergave

Dit zal velen van jullie zeker interesseren. Chasing the Borealis!

Chasing the Borealis? Ja, als ik jullie even opfris weten jullie het beslist weer. 
Het gaat over Jan en Linda die in februari met hun oldtimer, een Austin A35 van het bouwjaar 1958, bij ons waren. Ze maakten een rondreis door Scandinavië en kwamen bij ons op de koffie. Jullie weten het weer, het was n.l. een zeer populaire en veel gelezen blogpost. Het was natuurlijk ook maar niet niks, die onderneming van Jan en Linda.

Er is nog steeds contact met Jan en Linda en Jan stuurde me onlangs een PDF document van het Engelse Austin clubblad "Sidelights" en wel van het aprilnummer van dit jaar. Hierboven zie je een verkleinde weergave van twee van het drie pagina's tellende verslag van Jan en Linda in het clubblad, een geweldig verhaal met prachtige foto's. Linksboven zelfs de foto die ik bij ons op de oprit maakte.
Ik kan het verslag hier niet leesbaar plaatsen. Wil je het boeiende verslag lezen dan kun je me een mailtje sturen (gonnetje2@gmail.com), zodat ik het je kan sturen. Je mag het ook kenbaar maken in een reactie hieronder met vermelding van je e-mailadres. 
Het is echt de moeite waard!

Jan schreef me ook nog het volgende: 
De Engelse "Austin A30 Austin A35 Owners Club" heeft ca. 1200 leden, waarvan een groot deel in Groot-Brittannië woont, maar ook een niet te onderschatten aantal in vele landen van Europa en zelfs daarbuiten, de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Afrika, noem het maar op. Ook in Zweden zijn er die met zo'n autootje rijden en lid zijn van de Engelse club.
Eind mei is er in Engeland (in Exmouth dit jaar) een groot evenement van die club.  Wij gaan meestal naar die jaarlijkse bijeenkomst, die overigens elk jaar in een ander deel van het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt, we ontmoeten er vele bekenden en, ook niet onbelangrijk, kunnen daar betrekkelijk makkelijk aan de onderdelen komen om onze Austin's (het zijn er drie inmiddels) veilig op de weg te houden. We hebben de ferry al geboekt.

Heb je het verhaal dat ik in februari plaatste gemist of wil je het nog eens lezen, dan vind je het door HIER te klikken.


Alvast veel leesplezier!

Gon