Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

maandag 21 oktober 2013

Lachen om jezelf - de elektrische tandenborstel
Ik schreef al eens eerder "lachen om jezelf", blunders van mij dus.
Zo kochten wij laatst een nieuwe elektrische tandenborstel. Normaal laadde ik een elektrische tandenborstel niet op in de badkamer, maar nu leek het me toch handig de oplader in de badkamer te zetten en te laten. Ik deed de stekker in het stopcontact en plaatste de nieuwe tandenborstel met de nog lege accu er op. 
Het was uren later toen ik weer in de badkamer kwam en de tandenborstel, die nabij de wasbak stond, eens probeerde. Prrrrrrrr zei hij en stopte daarna onmiddelijk.
Nog maar zo weinig power? dacht ik en vond het niet normaal.
Maar eens een nachtje over laten staan dan. De volgende ochtend weer eens proberen.
Prrrrrrrr zei de tandenborstel wederom en stopte ook weer onmiddelijk. Ik baalde en sprak er met Peter over. Ik zou er mee teruggaan, dus op naar de winkel. Ik zei dat hij niet oplaadde en kreeg gelijk een nieuwe mee. De andere zouden ze terugsturen.
Blij met een andere zelfde tandenborstel naar huis en weer op dezelfde plek gezet in de badkamer. Een poosje later... Prrrrrrrr en dat was het. Ik snapte er helemaal niets meer van. Moest ik nu weer teruggaan?
Gelukkig kwam het qua tijd even niet uit om weer naar de winkel te gaan en soms heb je het dan wel eens, dan krijg je in ene een helder moment, zomaar wanneer je er helemaal niet eens mee bezig bent valt het kwartje. Terwijl ik het me bedacht voelde het alsof mijn hoofd rood was van oor tot oor en ik schaamde me dan ook.
Het stopcontact is om je bijvoorbeeld te scheren en gekoppeld aan de lamp boven de spiegel. Dus... wanneer je de badkamer verlaat en het licht uit doet, is het stopcontact ook uitgeschakeld. Ik ben maar even gaan bekennen in de winkel, gelukkig konden ze er om lachen en was de tandenborstel nog niet teruggestuurd.

Begaan jullie ook wel eens zo'n blunder?