Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

donderdag 21 februari 2013

Tävla om Handduksförhänge


Oftewel, je kunt iets winnen...

klikklik op de foto voor vergroting
Ik heb deze oude Zweedse lap gekocht. Vroeger hing hij hier ergens in Jämtland - Zweden in een keuken vóór de handdoeken. Ik ben er zeker van dat hij minimaal vijftig jaar oud is, maar hij kan nog ouder zijn. De vrouw die dit ooit geborduurd heeft zou er misschien nog wel een beetje trots op zijn dat haar werk nu naar iemand in Nederland gaat, want deze is te winnen! Ja, te winnen, dus je moet er wel iets voor doen.
In een Zweeds woonblad staat al jaren in elk nummer dit onderwerp. Ze richten een hoekje in; twee maal (nagenoeg) hetzelfde met dit verschil: de prijs! Ik heb uit zo'n blad deze pagina's gekopieerd. Ik heb ze A en B genoemd. Het verschil in prijs van deze twee balkonzitjes met alles erop en eraan is groot, omgerekend bijna twaalfhonderd euro.

klik klik op de foto's om het goed te kunnen zien


Welke is het goedkoopst, A of B? Mail je antwoord, dat kan door HIER TE KLIKKEN.
Dus mailen en niet in een reactie hieronder. Doe je het liever in een reactie hieronder, dan tel ik die wel mee, maar ik plaats de reactie niet om elkaar niet te laten beïnvloeden. 

Hieronder nog een paar foto's met de details van *HANDDUKAR*.

Uit de goede antwoorden verloot ik de winnaar en zal deze bekend maken op 15 maart. Als je een blog hebt mag je een link plaatsen, heel leuk zelfs (!), maar het beïnvloedt de kansen niet omdat niet iedereen die meedoet een blog heeft. De namen van degenen met de goede oplossing gaan allemaal in de hoge hoed op 15 maart a.s.

Lycka till!