Wie het leuk vindt kan hier lezen hoe wij genieten van ons verblijf in Zweden.
Over hoe het met ons gaat en wat we zoal meemaken...


Zweden... rust, ruimte, oneindige natuur, frisse lucht en veel aardige mensen!

dinsdag 4 oktober 2011

De beuk erin

Zo, alweer even hier. Een erg goede en gezellige reis gehad, ook de hele weg mooi weer. De tweede dag gingen we op bezoek bij Janneke en Leo, die nabij Linköping wonen (Baasbraal's blog). Janneke had ons uitgenodigd voor de lunch. We moesten 's avonds weer op Funen in Denemarken zijn, dus helaas was de tijd te kort. Jammer, want het was erg gezellig. Nogmaals bedankt Janneke voor de gezelligheid en de heerlijke lunch! Ook bij Pia en Steffen was het weer gezellig en vielen we weer met onze neus in de boter bij deze "zoete inval". Morgen gaan we naar mijn moeder, dat kost altijd een hele dag met het reizen naar de Randstad erbij. Morgen is er een leuke dag voor, omdat wij dan een beetje bijgekomen zijn van de 2100 km. en omdat mijn broer dan avonddienst heeft en dan ook naar mijn moeder komt. Ik kijk er erg naar uit ze te zien.
Na aankomst ben ik maar eens op de weegschaal gaan staan (in Hoting staat er geen) en mijn angstige vermoeden bleek helaas waar, ik ben aanzienlijk aangekomen en baal er echt zo van dat de BEUK ER NU IN IS GEGAAN!!!


Het is steeds zo dat ik in Zweden zo aankom, terwijl mijn eetgedrag niet anders is dan in Nederland. Maar het is toch echt 1 kilo in de maand wat ik aankom. Kom ik aan van de lucht? Alles gaat door het mondje zegt men en dat zal ook wel, maar misschien komt het omdat ik daar zo relaxed ben. Ik weet het niet, maar die kilo's moeten eraf. Het liefst zou ik 10 kilo af willen vallen. Ik moest aan Janneke denken en besloot hetzelfde te gaan doen. Ook ik ben wel 10-14 kg aangekomen toen ik ooit stopte met roken (in 1994), niet omdat ik zoveel ging snoepen, maar omdat mijn stofwisseling gewoon lang niet zo snel ging als toen ik rookte. Die kilo's zijn er nooit meer afgegaan. Op zich was dat niet zo erg, want het stond me eigenlijk wel beter. Het had daar echter bij moeten blijven, maar dat ik niet gebeurd. Je stelt voor jezelf een grens en als die enigszins overschreden wordt, verleg je die grens een beetje. Inmiddels ben ik dus al 10 kilo over die grens die ik me ooit stelde. Wie weet is er iemand die dit leest en die ook wat wil afvallen. Misschien kunnen we elkaar stimuleren door er contact over te hebben en dingen uit te wisselen. Je kunt me dan altijd mailen.
Ik weet zeker dat ik nu van alles vergeet wat ik wilde vertellen, maar dat geeft niks, want dan zien jullie me hier eerdaags weer terug. Tot dan!

 
p.s. Aan Anna Marie, ik kan met geen mogelijkheid een reactie bij je plaatsen, hoe graag ik dat zou willen. Blogger is ergens aan het prutsen volgens mij. Misschien kan je me via deze blog (rechts in het rijtje) je emailadres mailen.